Minutes to read:
2
May 16, 2024
lukuaika:
2
Minuuttia
16.5.2024
Markkinointi
Content creation

Tumplate+ – Kaikki sisällöt yhdessä ratkaisussa

Kaikki markkinointi-, viestintä- ja somesisällöt kuukausimaksulla

Sisällöntuotannossa tehokkuus ja luovuus ovat ensisijaisen tärkeitä. Tumplate on pitkään saanut tunnustusta käyttäjäystävällisestä käyttöliittymästään ja vahvoista automaatio ominaisuuksistaan, jotka mahdollistavat käyttäjille vaivattoman brändinmukaisen sisällön luomisen sosiaaliseen mediaan, digitaalisille pinnoille ja printtiin. 

Nyt on kuitenkin tullut selvä kipupisteen siirtymä, markkinointi ja viestintä tiimeissä kaivataan selkeästi enemmän suoraa kädet savessa tukea toimivan alustan ohelle.

Yhä useammat tiimit hakevat ratkaisuja, jotka tarjoavat kokonaisvaltaista tukea luovuuden ja tehokkuuden lisäksi myös personoidun ja strategisen sisällön tuottamiseen, yritysten on kyettävä tarjoamaan asiakkailleen sisältöä, joka resonoi ja sitouttaa.

Tälläistä sisällöntuotanto palvelua onkin meillä jo pilotoitu nykyisten asiakkaiden kanssa ja haluttiin paketoida se palveluksi nyt myös uusille asiakkaille. Tässä palvelumallissa ei ainoastaan tueta käyttäjiä vaan tarjotaan myös asiantuntija-apua ja valmiiksi strategiaan räätälöityä sisältöä. 


Miten homma toimii käytännössä

Tumplate+:n avulla saat kaiken markkinointi-, viestintä- ja somesisällön yhdellä helppokäyttöisellä kuukausimaksulla. Lisäksi säilytät vapauden muokata ja hyödyntää tätä sisältöä haluamallasi tavalla, kuukausimaksuun sisältyy myös Tumplate alustan lisenssi jonka editorilla on helppo vaihtaa kuvia ja muokata tekstejä tarpeen mukaan.

Valmiit kuukausittaiset sisällöt:

  1. Tumplaten tiimi tuottaa brändiin sopivaa markkinointi- ja viestintäsisältöä, jotka voit ladata itsellesi suoraan Tumpalte alustalta. Sisältöjen teemat suunnitellaan yhteistyössä asiakkaiden kanssa kuukausittaisessa sisältö palavereissa ja toteutetaan vastaamaan asiakkaan olemassa olevaa tarvetta ja pitkän ajan strategiaa. Asiakkaalle jää vain sisältöjen aikatauluttaminen omiin kanaviin.

Muokkaa, mukauta, luo:

  1. Tumplate-editorin avulla voit kätevästi käyttää olemassa olevaa sisältöä uudelleen tai luoda nopeasti uutta räätälöityjen sisältöjen rinnalla.

Monimuotoinen yhteensopivuus:

  1. Tumplaten automaatio tuottaa sisällöt eri muodoissa ja tiedostomuotoina, kuten MP4-videoina, GIF-animaatioina, tulostuskelpoisina PDF-tiedostoina ja staattisina kuviina kaikissa kuvasuhteissa. Tämä monipuolisuus varmistaa sisällön saumattoman hyödyntämisen.

Jos teillä tarvitaan kokonaisvaltaista tukea markkinoinnin ja viestinnän sisällöntuotantoon, niin ota ihmeessä yhteyttä ja jutellaan!

Author

Taru Saxelin

Customer Success Manager

Ready to try out Tumplate?
Book a demo here!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tuliko mieleesi jotain kysyttävää?
Kerromme mielellämme lisää.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Back
Back